Dinle Kazan’da iyi dinleyen kazanıyor!

İyilerin yarışmacı olup kazandığı, TRT 1’in sevilen programı “Dinle Kazan” Pazar akşamı ekrana gelecek…

Google Haberlere Abone ol
Dinle Kazan’da iyi dinleyen kazanıyor!

Sonhaberler | Haber Merkezi

Sadece iyi insanların yarışmacı olup kazandığı TRT 1’in renkli ve keyifli yarışma programı “Dinle Kazan” yeni bölümüyle 26 Şubat Pazar akşamı 23.30’da TRT1 ekranlarında olacak.

Dinle Kazan’ın yeni bölümünde oyuncakçıdaki küçük oyuncu etrafındakilerden yardım isteyecek. Küçük oyuncuya yardım elini uzatan ve onu dinleyen iyi insanlar bir anda kendilerini yarışmanın içerisinde bulacak.

Başarılı oyuncu ve sunucu Derda Yasir Yenal’ın sunduğu, profesyonel oyunculara yardım elini uzatan iyi insanlar bir anda kendilerini yarışmanın içerisinde bulduğu sevilen program Dinle Kazan Pazar akşamı 23.30’da TRT 1’de…

Dört bir tarafı gizli robot kameralarla çevrili mekânlarda Dinle Kazan’ın profesyonel oyuncuları yoldan geçen vatandaşlardan yardım istiyor. İyi yürekli insanlar yardım ederken yarıştıklarını fark etmiyor ve oyuncunun anlattığı hikâyeyi dinliyor. Yarışma kısmı ise tam bu noktada başlıyor. Oyuncu, hikâyesini tamamlayınca bir anda başarılı sunucu Derda Yasir Yenal kameralarla ortaya çıkıp yarışmacıya oyuncunun hikâyesinden yola çıkarak 5 soru yöneltiyor.

TRT’nin büyük beğeni toplayan “Sen Olsan Ne Yapardın?” programının yapımcısı Dış Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yüzde yüz yerli yarışma programı “Dinle Kazan” iyi insanları mutlu etmeye devam edecek.
 

Yorumlar