Davutoğlu'dan Anadolu medyası açılımı

Başbakan Davutoğlu'nun yurt dışına gerçekleştireceği ziyaretlerde, "Anadolu medyası"ndan temsilciler de yer alacak

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'dan Anadolu medyası açılımı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün'e gerçekleştireceği ziyarete, Çaytv Genel Yayın Yönetmeni Bakır ve Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Akbıyık da katılacak.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun yurt dışı ziyaretlerine Anadolu medyasından temsilcilerin de katılacağını belirtti.

Sadece ulusal gazete ve televizyon temsilcilerinin katıldığı seyahatlere, yerel medyadan da katılımın ilk olacağını ifade eden Burhan, "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu gerçek bir Anadolu sevdalısı olduğunu gösterdi. Bugüne kadar onlarca hükümet geldi, geçti, hiçbiri Anadolu medyasını yurt dışına seyahatlere götürmedi" değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Davutoğlu ve ekibine teşekkürlerini ileten Burhan, seyahatlere Anadolu medyasının sırayla katılacağını, Davutoğlu'na Ürdün'e gerçekleştireceği ziyarette ilk olarak Çaytv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bakır ve Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın da eşlik edeceğini kaydetti.

Yorumlar