Bugünün gazete manşetleri 28 Nisan 2018

Türkiye'de 28 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 28 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı?

Google Haberlere Abone ol
Bugünün gazete manşetleri 28 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

28 Nisan 2018 Cumartesi günü Türkiye'de yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberleri, birinci sayfaları ve manşetlerinde neler vardı? Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Akşam gazetesi, "İadeli taahhütlü kiralık vekil" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında CHP'nin İyi Parti'ye transfer ettiği milletvekillerin geri döneceğini yazdı.

Cumhuriyet gazetesi, "Apoletli ziyaret" manşetiyle çıktı. Gazete, doğruluğu teyit edilmeyen Orgeneral Akar ve İbrahim Kalın'ın Abdullah Gül'ü ziyaret ettiği iddiasını manşetine taşıdı.

Habertürk gazetesi, "Kaçak kat cinayeti" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında İstanbul'un göbeğinde kaçak binadaki kaçak kat inşaatından düşen kalas'ın Melih'i öldürdüğünü yazdı.

Hürriyet gazetesi, "Süt kardeşler barıştı" manşetiyle iki Kore ülkesinde yaşanan gelişmeleri manşetine taşıdı. Gazete, 65 yıl aradan sonra ilk adım atıldığını savundu. Ancak iki ülke liderleri arasında daha önce de 7 kez görüşmeler gerçekleşmişti. 

Sabah gazetesi, "Tezgahları halk sandıkta bozacak" başlığıyla çıktığı bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmayı verdi. Erdoğan dünkü konuşmasında, "Geçtiğimiz 7-8 günde yaşanan hadiseler dahi milletimize, kimlerin kumpas ve tezgah peinde koştuğunu gösterdi" demişti. 

Sözcü gazetesi, bir kez daha Meral Akşener'i manşetine taşıdı. Son birkaç haftada sık sık Akşener'i manşete taşıyan gazete bugünkü manşetinde ise, Akşener'in "Dengeleri şaştı abiler hopladı oturamıyorlar" sözlerine yer verdi.

Star gazetesi, bugünkü sayısında "Kılıçdaroğlu diktatörlüğü" manşetiyle çıktı. Gazete, Kılıçdaroğlu'nun İyi Parti'ye 15 milletvekilini zorla göndermesini bu şekilde değerlendirdi.

Yeni Şafak gazetesi, "Muhalefetin Soros'ları çoktur" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı ve Sabah gasetesinin de manşetine taşıdığı konuşmayı öne çıkardı.

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 28 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar