Bugünün Gazete manşetleri 27 Nisan 2018

Türkiye'de 27 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 27 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı?

Google Haberlere Abone ol
Bugünün Gazete manşetleri 27 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

27 Nisan 2018 Cuma günü Türkiye'de yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberleri, birinci sayfaları ve manşetlerinde neler vardı? Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Gazetelerin bugünkü manşetlerinde genel olarak muhalefetin çöken çatı aday planı ile yeni ittifak arayışlarına yer verildi. İşte gazete manşetleri: 

Akşam gazetesi, "Yüzde 16'yı gördü adaylıktan kaçtı" manşetiyle çıktı. Gazete CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun önüne gelen son anketle şoke olduğunu, ankette partisinin oy oranınınn yüzde 16'ya düştüğünü gördüğünü, bunun üzerine Erdoğan'ın karşısına çıkmak yerine başka isim arayışına girdiğini yazdı.

Cumhuriyet gazetesi, "Bölünme isyanı" başlığıyla çıktığı bugünkü manşetine bölünecek üniversitelerde karara karşı çıkanların düzenlediği eylemlere yer verdi.

Habertürk gazetesi, "Verilmiş Nobel'i varmış" manşetiyle çıktı. Gazete, bölünmesi kararı alınan büyük üniversitelerin en büyüğü İstanbul Üniversitesi'nin nobel ödüllü iki mezunu sayesinde fazla bölünmediğini, kısmen bölünmenin eşiğinden döndüğünü yazdı. Gazete, Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın Çapa Tıp Fakültesi mezunu; yine Nobel ödüllü Orhan Pamuk'un ise İstanbul İletişim Fakültesi mezunu olduğunu belirterek bu iki bölümün tarihi üniversitenin çatısı altında kalmaya devam ettiğini yazdı. 

Hürriyet gazetesi, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen bürokratların istifalarını manşetine, "İstifa eden edene" başlığıyla taşıdı.

Sabah gazetesi, "Biz bombalara meydan okurken sen kaçtın" başlığıyla, 15 Temmuz gazisi Emre Doğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gösterdiği tepkiyi manşetine taşıdı.

Sözcü gazetesi bugün "8 Temmuz'a dikkat" manşetiyle çıktı. Gazete manşet haberinde, "Anketçiler Cumhurbaşkanılğı seçiminni ikinci tura, yani 8 Temmuz'a kalabileceğini söylüyor. Tatil planınızı buna göre yapın. Gol yemeyin" diyerek muhalefet seçmeninine uyarıda bulundu.

Star gazetesi, "Yeni plan sandalye operasyonu" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında muhalefet partilerinin  çatı aday planının suya düşmesinden sonra milletvekili seçimi için ittifak yapmaya çalıştığını yazdı. 

Yeni Şafak gazetesi, "İttifak da çöktü" manşetiyle çıktı. Haberin spotunda şunları yazdı: Çatı adayda anlaşamayan muhalefetin, milletvekilliği seçimlerindeki ittifak arayışı da sonuçsuz kaldı. SP, CHP ve İyi Parti arasında yapılan dünkü görüşmelerde ilerleme sağlanamadı. SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Akşener ziyareti 17 dakika sürdü, Kılıçdaroğlu ziyareti ise 20 dakikada bitti.

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 27 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar