Bugünün gazete manşetleri 26 Nisan 2018

Türkiye'de 26 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 26 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı?

Google Haberlere Abone ol
Bugünün gazete manşetleri 26 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

26 Nisan 2018 Perşembe günü Türkiye'de yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberleri, birinci sayfaları ve manşetlerinde neler vardı? Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Akşam gazetesi, "Aday olmayın para toplayın" manşetiyle çıktı. Gazete, hülle ile ittifak için bu şekilde talimat verildiğini belirterek, "CHP ve parti kurmayları, İP'le kurulan hülle ittifakın finansmanı için tüm belediye başkanlarına talimat gönderdi: 24 Haziran'da milletvekili adayı olmayın, onun yerine para toplayın" diye yazdı.

Birgün gazetesi, "İnsan gerçekten hayret ediyor" manşetiyle Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün muhalefet tarafından düşünülmesini eleştirdi.

Cumhuriyet gazetesi, "Adaletin utancı" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında dün akşam gazete çalışanlarının terör örgütleriyle olan ilişkileri nedeniyle aldıkları cezaları öne çıkardı.

Dünya gazetesi ise ekonomi gündeminin nabzını tuttu. Gazete, "Güçlü adım, zayıf etki" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında, "Faizde 75 baz puanlık artış yapılmasına rağmen, dolardaki düşüş sınırlı kaldı" diye yazdı.

Habertürk gazetesi bugünkü manşetini olaylı derbiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen kararına ayırdı. Gazete, "Karakolda bitmedi" manşetiyle çıktı. 

Hürriyet gazetesi, "Çatı aday yok" manşetiyle çıktı. Gazete muhalefet partileri arasındaki ittifak arayışlarına ayırdığı haberinde, çatı aday planlarından vazgeçildiğini yazdı. Haberin spotunda, "Siyasette baş döndüren trafik sürerken, muhalefetin ittifak modelleri de şekillenmeye başladı. CHP'li Özel'in 'Gül adayımız değil' açıklamasıyla Cumhurbaşkanlığında çatı aday ihtimali çok azaldı, partilerin kendi adaylarıpyla seçime girmesi ağırlık kazandı" şeklinde ifadeler yer aldı.

Milliyet gazetesi "24 saat kampanya" başlığıyla çıktığı bugünkü manşetinin spotunda, "AK Parti seçime 24 saat kampanya stratejisiyle hazırlanacak. MHP'de küçük toplantılar yapılacak. CHP stratejisini aday çalışmalarının ardından belirleyecek" yazdı.

Sabah gazetesi, "Kılıçdarolu'na aday içimizden çıksın isyanı" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında CHP içindeki Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarını öne çıkardı.

Sözcü gazetesi de Sabah gazetesi gibi, CHP içindeki 'adaylık kavgası'na manşetini ayırdı. Gazete, "CHP'de Gül isyanı" manşeti atıldı.

Star gazetesi, "FETÖ ittifakında koltuk kavgası" manşetiyle çıktı. Haberde, Erdoğan'a karşı FETÖ'nün talimatıyla kurulduğunu iddia ettiği "kirli ittifakta" Akşener-Gül çatlağının muhalefet cephesini karıştırdığı belirtildi. 

Türkiye gazetesi de bugünkü manşetini muhalefetin aday arayışlarına ayırdı. Gazete, Abdullah Gül hesaplarının CHP'yi böldüğünü belirterek, tepkilerin Kılıçdaroğlu'nun hesaplarını bozduğunu savundu. Gazete, "Gül hesabı CHP'yi böldü" manşetini attı.

Vatan gazetesi, "Tatilciye göre ikinci tur yok" manşetini attı. Gazete, erken seçim için tatil rezervasyonlarını iptal ettiren seçmenlerin bütün planlarını ilk tura göre yaptığını yazdı. 

Yeni Şafak gazetesi, "CHP dört parça" manşetiyle muhalefetteki çatı aday çatlağını öne çıkardı. Haberde, "24 Haziran'da muhalefeti tek çatıda buluşturma iddiasıyla yola çıkan Kılıçdaroğlu, CHP'yi dörde böldü. İyi Parti'ye 15 vekil veren Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi7ne Gül'ü adaylığa ikna etmesi karşılığında da 20 vekil teklif etti. Gül'ü istemeyen CHP'liler ise ayrı grup olarak bayrak açtı. Parti, Kılıçdaroğlu ve ekibiyle birlikte 4 parça oldu" yazıldı. 

26 NİSAN TÜM GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 26 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar