Bugünün gazete manşetleri 25 Nisan 2018

Türkiye'de 25 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 25 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı. Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Google Haberlere Abone ol
Bugünün gazete manşetleri 25 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Türkiye'de 25 Nisan 2018 Çarşamba günü yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 25 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı. Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Akşam gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmayı bugün, "Ortada garip bir senaryo var" başlığıyla manşetine taşıdı.

Birgün gazetesi, "Bir engeli aşıyorsan diğerini çıkarıyorlar" başlığıyla iktidarın muhalefeti engellemeye çalıştığını savundu.

Cumhuriyet gazetesi, "CHP Gül'de ısrarlı" manşetiyle çıkarak, parti meclisinde dün ittifak için yetki aldığı belirtilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ikna etmek için bugün çaba göstereceği belirtildi.

Habertürk gazetesi, "Gevezelik temizliği" manşetiyle çıkarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın ders kitaplarında temizlik yapma kararı aldığını yazdı. Gazete, Ahmed Arif'in heykel, Necip Fazıl'ın ise Abidin Dino ile anlatılacağını belirtti. 

Hürriyet gazetesi, "Trafik hızlandı" manşetiyle çıktı. Gazete manşetinde muhalefet partilerinin 24 Haziran erken seçimlerine aday çıkarmak için hızlı bir trafik başlattığını yazdı.

Karar gazetes,i "Kritik 48 saat" manşetiyle çıktı. Gazete haberin spotunda SP ve İyi Parti liderlerinin ortak aday zirvesinden tekrar temas mesajı çıktığını belirterek, CHP'nin PM ile Kılıçdaroğlu'na ittifak için tam yetki verdiğini hatırlattı. Senaryoyu masaya seren partilerin iki gün içinde karar vereceği belirtildi.

Milli Gazete, "Kamplaşma olarak görmüyoruz" SP Lideri Temel Karamollaoğlu'nun Akşener ile yaptığı görüşmeye göndermede bulundu.

"Garip bir senaryo" başlığıyla çıkan Milliyet gazetesi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmayı manşetine taşıdı.

Sabah gazetesi, "Daha çok demokrasi, özgürlük, zenginlik" manşetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimleri öncesinde açıklayacağı manifestonun ipuçlarını verdi.

Sözcü gazetesi, CHP seçmeninin bu kez Kılıçdaroğlu'na "İkinci Ekmeleddin vakası yaşanmasın" şeklinde uyarıda bulunduğunu manşetten verdi. Gazete, CHP seçmeninin Abdullah Gül'ün çatı adaylığına karşı olduğunu savundu. Gazete seçmenlerin, parti içinden ve Atatürkçü birini istediğini ileri sürdü.

Star gazetesi, "Düşmanlık ittifakı" manşetiyle çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün grup toplantısında yaptığı konuşmayı verdi.

Türkiye gazetesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü konuşmalarından birini manşetine taşıdı. Gazete, Erdoğan'ın YSK'yı eleştirdiği ifadelerini manşetten verdi. Erdoğan, "YSK kararını erken verseydi 15 vekil transfer vakasının yaşanmayacağını" söylemişti.

Vatan gazetesi manşetine Başbakan Binali Yıldırım'ın dün İspanya'da yaptığı konuşmayı taşıdı. Gazete, "İşinize bakın" diyen Başbakan Yıldırım'ın AKPM'ye gösterdiği tepkiyle ilgili ifadelerini başlık olarak verdi.

Yeni Şafak gazetesi, "Karanlık ittifak" manşetiyle çıktı. Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmayı öne çıkardı. 

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 25 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

http://www.sonhaberler.com/index.php?m=gazeteler&tarih=25.04.2018

Yorumlar