Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim töreni

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz görevi önceki İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel’den devraldı. Yapılan devir teslim törenine Halk Sağlığı Müdürlüğü yöneticileri, Kamu Hastaneleri Birliği...

Google Haberlere Abone ol
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim töreni

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz görevi önceki İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel’den devraldı. Yapılan devir teslim törenine Halk Sağlığı Müdürlüğü yöneticileri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yöneticileri ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Törende konuşan Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nün yeni müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz; “Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Benim daha önce Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü yaptığım dönemde Mustafa Bey ile birlikte göreve başlamış ve kader birliği yapmıştık. Şimdi bayrağı ondan teslim alıp yaptıkları hizmetlere yeni hizmetler katmanın çabasında olacağız. Ben hem kendisine hem de tüm çalışma arkadaşlarımıza verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda Aydın’daki sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak olacaktır” dedi.

Görevi devreden Dr. Mustafa Serkan Şenel ise “Görevde bulunduğu sürece Aydın’daki sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak için gayret ettik. Görevi Aydın’ı bilen daha önce birlikte çalıştığımız bir arkadaşımıza teslim ettiğim için mutluluk duyuyorum. Yeni ekibiyle güzel hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi.

Program kapsamında halef-selef müdürler birbirlerine çiçek takdim ederken Dr. Mustafa Serkan Şenel’e İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz tarafından Aydın’a hizmetleri anısına plaket takdim edildi.

Yorumlar