Cumhuriyet madalyaları sahiplerini buldu

Kırıkkale’de Cumhuriyet’in 94. yılı sebebiyle düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu.Kırıkkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 94. yılı çeşitli sportif faaliyetler kutlandı. Gençlik Hizmetleri ve...

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet madalyaları sahiplerini buldu

Kırıkkale’de Cumhuriyet’in 94. yılı sebebiyle düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu.

Kırıkkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 94. yılı çeşitli sportif faaliyetler kutlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası’nda satranç, yüzme, masa tenisi, halter ve karate müsabakaları olmak üzere 5 ayrı branşta sporcular yarışma fırsatı buldu. Gerçekleştirilen müsabakalar keyifli anlar yaşattı.

Turnuva sonrası gerçekleştirilen madalya töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, “Farklı branşlarda, farklı sportif müsabakalara yer vererek sporla dolu bir hafta geçirdik. Faaliyetlerimizin önümüzdeki dönemde daha da artacağını söylemek istiyorum. Tüm Kırıkkaleli vatandaşlarımızı tesislerimize bekliyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümü kutlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar