Burhaniye’de 10 ayda 45 bin metre kare parke taş döşendi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye, 2017 yılı içersinde geçen 10 aylık süreçte şehir genelinde toplam 45 bin 540 metrekare parke taş, 9 bin 180 ton sıcak asfalt, 65 bin metrekare ise sathi kaplama yol yaptı. Belediyenin her mahallede...

Google Haberlere Abone ol
Burhaniye’de 10 ayda 45 bin metre kare parke taş döşendi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye, 2017 yılı içersinde geçen 10 aylık süreçte şehir genelinde toplam 45 bin 540 metrekare parke taş, 9 bin 180 ton sıcak asfalt, 65 bin metrekare ise sathi kaplama yol yaptı. Belediyenin her mahallede sürdürdüğü yol yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, ilçenin birçok yeri yeni yollara kavuştu.

Burhaniye Belediyesi’nin stratejik planları ve Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın talimatları doğrultusunda gerek ilçe merkezi, gerek kırsal mahallelerde, 2017 yılı içerisinde toplamda 45 bin 540 metre kare parke taş, 9 bin 180 ton sıcak asfalt ve 65 bin metrekare sathi kaplama yol yapıldı. 2017 yılında, yol yapım çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet, Ören, Pelitköy Merkez ve sahil kesimi, İskele Mahallesi, Yunus Mahallesi, Hacı Ahmet Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Avunduk, Şarköy, Yunuslar, Sarılar, Hacıbozlar, Sübeylidere, Karadere, Bahadınlı, Börezli Mahallelerinde parke taş, asfalt ve sathi kaplama çalışmaları yapıldı. Burhaniye’deki tüm mahallelere eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Burhaniye’mizde son 3 yılda yaptığımız yol çalışmalarımız artan bir ivme ile devam ediyor. Mahallelerimize eşit oranda hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Belirlenen plan dâhilinde, öncelik sırasına göre çalışıyor mücavir alanlarımız içerisinde ihtiyaç olan tüm yollarımızda bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Yorumlar