Tepebaşı Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde finale kaldı

Tepebaşı Belediyesi, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde finale kalmayı başardı.Türkiye’de iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi, gelişimi ve yaşam şeklinin yaygınlaştırılması...

Google Haberlere Abone ol
Tepebaşı Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde finale kaldı

Tepebaşı Belediyesi, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde finale kalmayı başardı.

Türkiye’de iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi, gelişimi ve yaşam şeklinin yaygınlaştırılması amacıyla global bir yaklaşımla çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi, alanında örnek olan kurumları bu yıl da Sürdürülebilir İş Ödülü ile onurlandıracak. Farklı sektörlerde sürdürülebilir iş modeliyle başarılı çalışmalar gerçekleştiren şirketleri ortaya çıkarmak ve rol model olmalarını sağlayarak, değişimi teşvik etmeyi amaçlayan Sürdürülebilir İş Ödülleri organizasyonunda bu yıl kamu kurum ve kuruluşları da derecelendirilmeye dahil edildi. Tepebaşı Belediyesi de ‘Tepebaşı Kent Enstitüsü’ projesi ile Sosyal Etki kategorisinde finale kalmayı başardı. 18 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenecek törenle ödüller sahiplerini bulacak.

Öte yandan ödül kazananların, Türkiye’nin alanında lider isimlerinden oluşan 31 kişilik seçkin bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda belirlendiği organizasyonda bu yıl Karbon ve Enerji Yönetimi, Su Yönetimi, Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişimi, İş birliği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Atık Yönetimi, Çeşitlilik ve Dahil Etme, Start-Up, Sürdürülebilirlik Raporu ve Sürdürülebilir İnovasyon kategorilerinde ödül verilecek.

Yorumlar