Maçın ardından

- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal: "İki takım arasında belli bir fark var"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'a 5-1 yenildikleri maçta istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal, "İki takım arasında belli bir fark var. Bu gözle görülür bir şey." dedi.

Atmosfer ve oyuncu kalitesinin skora etki ettiğini belirten tecrübeli teknik adam, "Yediğimiz erken bir gol var. Sonrasında da iyi oynadık. Bizi yıkan, ilk yarının sonlarında yediğimiz gol oldu." ifadelerini kullandı.

Bakkal, Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenildikleri maçtaki performanstan mutsuz olduğunu ancak skora rağmen Galatasaray karşısında ilk yarıda ortaya koydukları futbolun kendisini memnun ettiğini dile getirdi.

Maçın ilk yarısında iyi işler yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Bakkal, "Kaybederken de bazı şeyleri görüyorsunuz. İyi oluyor. Yenilebilirsiniz ama bu kadar disiplinsiz oynama hakkınız yok. Özellikle sol kanadımız. İkinci yarı daha dinamik olmalıydık. Tabii ikinci devre iki gol yedikten sonra takımı tutamadık." diye konuştu.

Mesut Bakkal, bu maçtan dersler çıkaracaklarını vurgulayarak, "Bazı zamanlarda boyunuzun ölçüsünü görmek, nerede olduğunuzu bilmek önemli. Bu takım, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını kazandı. Demek ki yapabiliriz. Bunların altından kalkabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar