Tolga Pancaroğlu hakında bilinmeyenler

Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen oyuncu Tolga Pancaroğlu hakkında merak ettikleriniz.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Pancaroğlu hakında bilinmeyenler

Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen ve hakkında soruşturma açılan oyuncu Tolga Pancaroğlu kimdir? İşte Tolga Pancaroğlu hakkında merak ettikleriniz:

TOLGA PANCAROĞLU

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tolga Pancaroğlu oyunculuk yapmaktadır. Eğiyimini Hacettepe Üniversitesi'nin  Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamdıktan sonra Behçat Ç. dizisinde 2010 yılında aldığı rolle oyunculuğa adım attı. Ardından geçen yıl TRT 1'de yayınlanan Baba Candır isimli dizide yer aldı.

SEVGİLİSİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİASI

Sunucu Eda Pera Küçük “Baba Can’dır” adlı dizide rol alan sevgilisi Tolga Pancaroğlu’nun kendisini şiddet uyguladığını, ölümden döndüğünü belirterek şikayetçi olmuştu. Darp raporu bulunduğunu söyleyen alan Eda Pera Küçük, savcılıktan koruma kararı çıkarttırmıştı.

Tolga Pancaroğlu'nun elinde gizli çekilmiş videolarının bulunduğunu söyleyen Eda Pera Küçük, "Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var” demişti. Davayı geri çekmesi için tehdit edildiği belirten Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” demişti.

Yorumlar