Ödül töreninde kadayıf şov

Bu yılki “Türkiye Altın Marka Ödülleri” ödül töreninde geçtiğimiz ay tescillenen Diyarbakır Kadayıfı ünlü isimlerin ilgi odağı oldu.Sunuculuğunu ünlü mankenlerden Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in yaptığı sanat, iş ve ekonomi...

Google Haberlere Abone ol
Ödül töreninde kadayıf şov

Bu yılki “Türkiye Altın Marka Ödülleri” ödül töreninde geçtiğimiz ay tescillenen Diyarbakır Kadayıfı ünlü isimlerin ilgi odağı oldu.

Sunuculuğunu ünlü mankenlerden Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in yaptığı sanat, iş ve ekonomi dünyasının devlerinin buluştuğu gece adeta iş dünyasının buluşma noktası oldu. Ödül törenine katılan sanat, iş ve ekonominin temsilcilerine tescillenen Diyarbakır kadayıfı ikram edildi. Diyarbakır kadayıfının kısa bir süre önce tescillendiğini ve böylesi büyük bir organizasyonda bunu duyurmanın bir fırsat olduğunu belirten Diyarbakır Hacı Levent Kadayıfçısı Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Altunhan, kentin adını her yerde duyuracaklarını söyledi.

“Diyarbakır’da çok güzel işler yapılıyor”

Türkiye’nin yeme-içme sektöründe duayen olan Günaydın Restoranlar Zinciri kurucusu Cüneyt Asan ise, Diyarbakırlıların bugün burada olmalarının Diyarbakır’da ne kadar güzel işler yapıldığının göstergesi olduğunu belirterek, “Herkesin Diyarbakır’a gitmesini, Diyarbakır’ın gerçek yüzünü ve Diyarbakır’da ne kadar güzel işler yapıldığını görmesi gerekmektedir” dedi.

“Yerli markaların gücü bilinmelidir”

Türkiye Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş ise Türkiye dünya ekonomisinde ilk 10 ülke arasında olduğunu belirterek, “Türk markalarını artık dünyanın her yerinde görmek mümkün. Ülkemiz çok kaliteli markalara sahip. Tüm Türkiye tek vücut olarak markalarına sahip çıkmalı, yerli markalarının gücünü bilmelidir” diye konuştu.

Yorumlar