Figen Kahya’nın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Başkan Kahya, Uluönder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl...

Google Haberlere Abone ol
Figen Kahya’nın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kahya, Uluönder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl dönümünde minnet ve şükranla bir kez daha andıklarını belirttiği mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Cumhuriyet’ten bahsetmemizin ana kaynağı Atatürk’ün ilke ve devrimleri huzura, barışa ve refah düzeyine ulaşmak isteyen tüm dünya halklarına örnek olmuştur. Bizlere düşen görev ise, Atatürk’ün ilke ve devrimlerini yaşatmak olacaktır. Dünyanın örnek aldığı Uluönderimizi sadece bizler değil, ileri gelen dünya siyasetçileri de unutmuyor. Bizlerinde görevi Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyeti anlamak, Cumhuriyetin değerlerini korumak Türkiye’yi aydınlık günlere taşımak olacaktır. Sadece 10 Kasım’da değil, Atatürk’ü heran yaptığı devrimlerle bizi aydınlattığı ilkeleri ile anmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki, gelecek nesillerimiz de cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Bu inançla, vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha şükran ve rahmetle anıyorum.”

Yorumlar