Diyarbakır’da eğlence mekanlarını hareketlendi

Diyarbakır’da geçtiğimiz yıl yaşanan olaylar nedeniyle zor günler yaşayan eğlence mekanları huzur, güven ortamının sağlanmasıyla yeni sezona hareketli girdi. Haftanın verdiği yorgunluğunu ailesi ve arkadaşlarıyla atmak isteyen vatandaşlar...

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır’da eğlence mekanlarını hareketlendi

Diyarbakır’da geçtiğimiz yıl yaşanan olaylar nedeniyle zor günler yaşayan eğlence mekanları huzur, güven ortamının sağlanmasıyla yeni sezona hareketli girdi. Haftanın verdiği yorgunluğunu ailesi ve arkadaşlarıyla atmak isteyen vatandaşlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Diyarbakır’da yaşanan olayların son bulması, huzur ve güven ortamının sağlanmasının ardından yeni sezon öncesi eğlence mekanlarında hareketlilik başladı. Vatandaşların ailesiyle birlikte gidebileceği eğlence mekanlarından bir olan Liv Suit Hotel, yeni sezonda canlı müzik etkinliği başlattı. Dostları ve ailesiyle birlikte eğlenmeye gelen vatandaşlar Eyvan Grubunun seslendirdiği birbirinden güzel türküler eşliğinde kimi zaman halaylar çekerek eğlendi.

“Diyarbakır özüne döndü”

Diyarbakır’ın bir yıl içerisinde büyük bir değişim gösterdiğini belirten Liv Suit Hotel Genel Müdürü Ferman Zaman, “Diyarbakır geçen yıla oranla aşağı yukarı yüzde 80’lik bir değişim yaşadı. Diyarbakır özüne döndü. Olaylar yok, çok güzel bir huzur ortamı var. Huzur ile birlikte turizm akınına uğradık. Yazın çok güzel bir turizm sezonu geçirdik. Kış sezonu başlayacak ve iyi bir turizm ile devam ediyoruz. Bölgeye çok talep var. Çok güzel bir çizgide gidiyoruz, çok memnunuz” dedi.

“İnsanlar dışarı çıkmak, eğlenmek istiyor”

Diyarbakır’da son dönemde sosyal, kültürel, bilimsel çok sayıda etkinlik düzenlendiğini ve bunun sevindirici olduğunu kaydeden Zaman, şunları söyledi:

“Sosyal hayat patlaması yaşıyoruz. Çok güzel fuarlarla başladık. Bizler de yeni bir konjonktür ile girdik turizm sezonuna. Çok güzel etkinlikler yapıyoruz. İnsanlar artık dışarı çıkmak, eğlenmek istiyor, deşarj olmak, motive olmak istiyor. Biz de haftanın çarşamba, cuma ve cumartesi günleri müzik yapıyoruz. Konuklarımızı aileleriyle birlikte ağırlıyoruz. Urfa geceleri, Diyarbakır geceleri düzenliyoruz.”

Yorumlar