Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu akşam TRT 1'de - Ares Hanlı Pazarı bastı

Diriliş Ertuğrul son bölüm bu akşam TRT 1'de ekranlara gelecek. Hanlı Pazarı adamlarıyla basan Ares'in başına neler gelecek. Diriliş Ertuğrul son bölüm fragmanında Abdurrahman Alp'in okla yaralandığını görülürken Ertuğrul Bey, Ares'i esir adlığı gözüküyor. Aynı zamanda Diriliş Ertuğrul son bölüm yayınından sonra Diriliş Ertuğrul 106. fragmanını da izle yapabilirsiniz. Sultan Aleaddin ölecek mi'' sorularının yanıtı ise en çok merak edilen konuların başında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu akşam TRT 1'de - Ares Hanlı Pazarı bastı

Diriliş Ertuğrul 105. son bölümde şok gelişme yaşanacak. Kimse bunu beklemiyordu ama Karacahisar Kalesi'ni kaybeden Ares, Hanlı Pazar'ı adamlarıyla basıyor. Bir gece önce gizlice adamlarını Hanlı Pazar'a sokan Ares, Selçuklu İmparatorluğu'nun uç beyi olan Ertuğrul'a suikast düzenleyecek. Diriliş Ertuğrul son bölüm fragmanında Abdurrahman Alp'in okla yaralandığını görülürken Ertuğrul Bey, Ares'i esir adlığı gözüküyor. Bu akşam TRT 1 TV'de saat 20:00'da yayınlanacak Diriliş Ertuğrul dizisi şimdiden büyük merak uyandırmaya başladı. Diriliş Ertuğrul son bölüm izle için TRT1'in internet sitesinden işlem gerçekleştirebilirsiniz. 

Diriliş Ertuğrul 105.bölüm fragmanı yayınlandığında Ertuğrul Gazi aynı zamanda Anadolu Selçuklu Sultanı Alaaddin'e Sadeddin Köpek'in ihaneti ortaya çıkarmaya giderken Köpek Sultan'ı öldürmeye hazırlanıyor. "Sultan Aleaddin ölecek mi'' sorularının yanıtı ise en çok merak edilen konuların başında yer alıyor.

Diriliş Ertuğrul izle

Diriliş Ertuğrul izle için TRT1'de Diriliş Ertuğrul dizinin yayınlanmasından hemen sonra TRT 1 internet adresine girerek diziyi izleyebilirsiniz. Aynı zamanda Diriliş Ertuğrul son bölüm yayınından sonra Diriliş Ertuğrul 106. fragmanını da izle yapabilirsiniz. 

Diriliş Ertuğrul 105. son bölüm fragman

Yorumlar