MASKİ personeline kişisel gelişim eğitimi verildi

MASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca, MASKİ’de görev yapan personele kişisel gelişim eğitimi verildi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kurum içi işleyişi daha sağlıklı hale...

Google Haberlere Abone ol
MASKİ personeline kişisel gelişim eğitimi verildi

MASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca, MASKİ’de görev yapan personele kişisel gelişim eğitimi verildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kurum içi işleyişi daha sağlıklı hale getirerek hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla organize ettiği eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından MASKİ’de görev yapan personele yönelik kişisel gelişim semineri düzenlendi. İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde katılımcılara, Performans Geliştirme Danışmanı İpek Alçı tarafından günlük işler içerisinde stresle başa çıkma ve etkili iletişim yöntemleri anlatıldı.

Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen,yapılan işler ve verilen kararlarda daha etkin bir personel hizmeti için teorik ve pratik çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlüğü olarak periyodik eğitimlere devam edeceklerini dile getirdi. Bilgen; Manisa Merkez ve ilçelerde yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Biz Manisa’ya yaptığımız hizmetlerle var olmanın gayretindeyiz. Bunları yaparken de personelimizin bilinçli olması hizmetlerimizin kalitesine yansıyacaktır. İş sağlığı ve güvenliği her şeyden önce geliyor. Bu yüzden ekiplerimizin sahada çalışırken dikkat etmesi gereken konu başlıklarını her ay yeniden gözden geçiriyoruz. Hem çalışanlarımızı hem de vatandaşlarımızı korumak bizim görevimiz. Hayat boyu öğrenme kavramı üzerinden personelimizin eğitimine hiç ara vermiyoruz” dedi.

Yorumlar