Bordo Bereliler Suriye’ye büyük ilgi

“Bordo Bereliler Suriye” isimli sinema filmi, Bursa’nın İnegöl ilçesinde Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluştu.“Bordo Bereliler Suriye” isimli sinema filminin yapımcı ve oyuncularında yer aldığı gösterime İnegöl...

Google Haberlere Abone ol
Bordo Bereliler Suriye’ye büyük ilgi

“Bordo Bereliler Suriye” isimli sinema filmi, Bursa’nın İnegöl ilçesinde Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluştu.

“Bordo Bereliler Suriye” isimli sinema filminin yapımcı ve oyuncularında yer aldığı gösterime İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehit yakınları ve gaziler, engelli çocuklar ve davetliler katıldı. Ali Ertem ve Erdoğan Yaprak’ın yapımcılığını üstlendiği filmi büyük bir beğeni ile izleyen İnegöllüler, gösterim sonrası sahneye çıkan oyuncuları alkış yağmuruna tuttu.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Bu filme büyük alaka oldu. Bugünün ayrı bir güzelliği de filmin yapımcı ve oyuncularından olan Erdoğan Yaprak’ın İnegöllü bir hemşerimizin olması. Ekibin hepsi çok başarılı. Kendilerini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hepsiyle gururlandık. Askeri bir filmin içerisine mizahı da koymaları çok güzeldi” şeklinde konuştu.

Yorumlar