Batman Belediyesinden muhteşem final

Batman Belediyesi Aralık ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Batman’a gelen pop müziği sanatçısı Bahadır Tatlıöz, Batmanlıları coşturdu.Batman Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Tatlıöz’ün konser vereceğini duyan...

Google Haberlere Abone ol
Batman Belediyesinden muhteşem final

Batman Belediyesi Aralık ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Batman’a gelen pop müziği sanatçısı Bahadır Tatlıöz, Batmanlıları coşturdu.

Batman Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Tatlıöz’ün konser vereceğini duyan vatandaşlar salonu tıka basa doldurdu. 2017 yılının son konserinden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Batmanlılar, verilen konserle uzun geçen bir yılın stresini üzerlerinden attı. Yaklaşık iki saat boyunca performansından bir şey kaybetmeyen Tatlıöz’ün seslendirdiği parçalara eşlik eden Batmanlılar, verilen konserle müziğe doydu. Tatlıöz ve ekibine Batman’ın simgesi olan at başı maketini hediye eden Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Abidin Bingül, duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tatlıöz ve ekibine teşekkür etti. Tatlıöz, yeni albümünde çekeceği klip için tarihi antik kent Hasankeyf ile Batman’ın simgesi olan at başı görüntülerine de yer vereceğini ifade etti.

Yorumlar