Alacakaranlık filminin başrol oyuncusu müslüman oldu

Meşhur Alacakaranlık filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson Müslüman olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Alacakaranlık filminin başrol oyuncusu müslüman oldu

Alacakaranlık ile ünlenen Robert Pattinson, verdiği röportajda "Bir camiye girince hayatım değişti." deyip Müslüman olma sürecini anlattı. 

Ortaya çıkan iddialara göre oyuncu Robert Pattinson, verdiği bir röportajda müslüman olduğunu söyledi.

"CAMİYE GİRİNCE HAYATIM DEĞİŞTİ'

"2010'da Los Angeles'ta gezerken gördüğüm bir camiye girince hayatım değişti. Çok pozitif ve meraklıydım. İslam hakkında araştırmayı ve daha çok şeyler öğrenmek istemiştim. Oradan çıkınca hemen İngilizce bir Kur'an-ı Kerim alıp okudum. Okumaya başlar başlamaz farkettim ki... Vaov! İşte bu hakikat. Ancak iş yoğunluğum nedeniyle İslamiyet'le ilgili incelemelerim yarım kaldı.

MENAJERİM TARAFINDAN YASAKLANDI

Bir sene sonra evimi değiştirirken kütüphanemde İslam dini hakkında kitaplar buldum ve hemen okudum. Müslümanlar'ın hoşgörü anlayışı, benim için tam anlamıyla bir aydınlanma oldu. Bu konuyla ilgili daha fazla konuşmam ise menajerim tarafından yasaklandı.

"TEK İSTEDİĞİM ARKADAŞLARIM VE AİLEMDEN DESTEK ALMAK"

Ben İslam'a olan ilgimi saklamak istemedim ama yöneticim biraz daha beklememi ve bunu iyice düşünmemi söylemişti. Ben de bunu yaptım ve bir pazar günü gerçekten Müslüman olmaya karar verdim. Tek istediğim arkadaşlarım ve ailemden destek almak."

Yorumlar

Derya Allah yolun bu mübarek yoldan ayırmasın ınşAllah güzel abicimm
Nefise Müslüman olmasina çok ama çoooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim inşAllah devami gelir
iznur Senin eeeeeeeennn büyük hayranım müslüman olman beni çoooooooooooooooooooooooooook sevindirdi seni görmeyi çoooooooooooooooooooooooooook isterim sevgiler ınşAllah bu yoldan vazgeçmesini Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn