Basketbolda maçın ardından

- Banvit Başantrenörü Filipovski: "İkinci yarıda oynadığımız oyun ve gösterdiğimiz performansla maçtan galibiyetle ayrıldık" - Medi Bayreuth Başantrenörü Korner: "Banvit son periyotta iyi mücadele etti, liderliği ele alarak galibiyetle ayrıldı"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından


BALIKESİR (AA) - Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında sahasında Almanya temsilcisi Medi Bayreuth'u 85-74 yenen Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, "İkinci yarıda oynadığımız oyun ve gösterdiğimiz performansla maçtan galibiyetle ayrıldık." dedi.

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Medi Bayreuth karşısında kazanarak resmi maçlarda üst üste 5. galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Filipovski, "Rakibimiz Medi Bayreuth, çok iyi bir kadroya ve antrenöre sahip. Onlara karşı oynamak her zaman zor. İkinci yarıda oynadığımız oyun ve gösterdiğimiz performansla maçtan galibiyetle ayrıldık. Tekrardan oyuncularıma, teknik ekibe ve taraftarlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

Banvitli basketbolcu Can Altıntığ da maça kötü başladıklarını belirterek, "İlk çeyrekte ritim tutamadık ama ikinci periyotta skoru eşitledik. İkinci yarıda taraftarımızın desteğiyle hücumda daha iyi oynadık. Üst üste kazandığımız 5. maç oldu. Umarım bunun devamı da gelecek." ifadelerini kullandı.


- Medi Bayreuth cephesi


Medi Bayreuth Başantrenörü Raoul Korner ise aldığı galibiyetten dolayı Banvit'i tebrik etti.

Banvit'e karşı deplasmanda oynamanın zor olduğuna değinen Korner, "Maça iyi başlamıştık ama sonunu iyi getiremedik. Banvit son periyotta iyi mücadele etti, liderliği ele alarak galibiyetle ayrıldı. Önümüzdeki maçlara konsantre olacağız." şeklinde görüş belirtti.

Yorumlar