AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı:

- "(CHP'li Tezcan'ın açıklamaları) Milli iradeyi hiçe sayarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yönelik siyasi ahlak sınırlarını aşan bu söylemin milletimiz nezdinde hiçbir karşılığı yoktur" - "Anamuhalefet partisinin ekseni kaymıştır. Gücünü milletten almayanların hazin sonu ortadadır. Bu nefret söylemini dile getirenler de siyasi mevta olmaya mahkumdur"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı:

ANKARA (AA) - AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, "Milli iradeyi hiçe sayarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yönelik siyasi ahlak sınırlarını aşan bu söylemin milletimiz nezdinde hiçbir karşılığı yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

Yazıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadelerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

CHP'nin kin, düşmanlık ve nefret tohumları ekerek, millet iradesine düşmanlık yapmayı alışkanlık haline getirdiğini, bu durumun demokrasi açısından büyük bir tehlike olduğunu belirten Yazıcı, şunları kaydetti:

"Milli iradeyi hiçe sayarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yönelik siyasi ahlak sınırlarını aşan bu söylemin milletimiz nezdinde hiçbir karşılığı yoktur. Anamuhalefet partisinin ekseni kaymıştır. Gücünü milletten almayanların hazin sonu ortadadır. Bu nefret söylemini dile getirenler de siyasi mevta olmaya mahkumdur."

Yorumlar