Bisikletçiler bu kez yürümeyi tercih etti

Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (NAZBİDOS) üyeleri, bisiklet sporunun yanısıra yaptıkları doğa yürüyüşleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor.Kulüp üyeleri, yakın çevre başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde yer alan doğal güzelliklerin...

Google Haberlere Abone ol
Bisikletçiler bu kez yürümeyi tercih etti

Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (NAZBİDOS) üyeleri, bisiklet sporunun yanısıra yaptıkları doğa yürüyüşleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

Kulüp üyeleri, yakın çevre başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde yer alan doğal güzelliklerin bulunduğu alanlarda yaptıkları yürüyüşlerle hem spor yapmanın hem de doğal güzellikleri keşfetmenin zevkini tadıyor.

2017-2018 Yürüyüş ve Doğa Sporları Sezonunu üyelerinin katılımı ile açtıklarını ifade eden Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Yöneticisi Özgür Özkan, “Hem çevremizdeki güzellikleri görüp tanıtmak hem de Nazilli’mizin sloganı olan ‘Uzun Yaşam Şehri’ olma yolunda bütün halkımızı spora teşvik etme amacıyla bu tür etkinliklere de yöneldik. Sezonun ilk yürüyüşünü de Karacasu Yenice Mahallesinde bulunan doğa harikası Bahçeköy Şelalesine yaptık. Yaklaşık 30 kişiden oluşan grubumuzla birlikte doğal güzelliklerin arasında yaklaşık 14 km yürüyüş yaptık. Sezonun ilk doğa yürüyüşü olmasına rağmen zaten bisiklet sporu yapan grubumuz kondisyonları sayesinde hiç zorlanmadılar. Mümkün olduğunca her hafta sonunda aktivitelerimiz devam edecek” dedi.

“Mutlaka görülmesi gereken bir yer”

Etkinliğe katılanlardan kulüp üyesi Öğretmen Meral Karadal, “Bahçeköy Şelalesi Karacasu İlçesine bağlı Yenice Mahallesine 7 km mesafede bir doğa harikası. Ormanlık bir alanın içerisine gizlenmiş mutlaka görülmesi gereken saklı bir cennet. Çevremizde çok güzel yerler var. Hafta sonları evde oturmak yerine bu tür faaliyetlere katılarak hem sporumuzu yapıyoruz hem de çevremizi gezmiş, öğrenmiş oluyoruz. Bu faaliyeti düzenleyen NAZBİDOS’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar