Protokolün penaltı atışları kutlamalara damga vurdu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde törenlerle kutlandı.Saat 10.00’da İlçe tören alanında Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulması törenler...

Google Haberlere Abone ol
Protokolün penaltı atışları kutlamalara damga vurdu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde törenlerle kutlandı.

Saat 10.00’da İlçe tören alanında Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulması törenler başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra çelenk koyma töreni sona erdi.

Olumsuz hava şartları yüzünden kutlama törenlerinin yapılacağı Altıntaş Kapalı Spor Salonuna geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören Protokol’ün halkın bayramını kutlamasıyla başladı.Daha sonra günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan Kaymakam Çelik, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bamyramı’nın 98. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. 19 Mayıs 1919 Türk Milletinin yeniden doğuşunun başlangıcı olan bir gündür ve bizler için çok büyük bir öneme sahiptir" dedi.

Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi, ilçede bulunan lise öğrencilerinin şiirleri,öğrencilerin ayakla top sektirme yarışı, protokol üyelerinin penaltı atışları kutlamalara damga vurdu.

Programın sonunda protokol tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Gençlik Haftası Kutlama Programı kapsamında ilçe gelinde düzenlediği müsabakalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. (YD-EFE)

Yorumlar