Yedirenk Sanat Vakfı'nın uzun metraj senaryo yarışması başladı

Yedi Renk Sanak Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Tematik Uzun Metraj Senaryo Yarışması' başladı.Selim İleri, Özer Kızıltan, Hamdi Alkan, Faruk Teber ve Görkem Yeltan, yeni senaryolar için bu yarışmada buluşacak.Geçtiğimiz...

Google Haberlere Abone ol
Yedirenk Sanat Vakfı'nın uzun metraj senaryo yarışması başladı

Yedi Renk Sanak Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Tematik Uzun Metraj Senaryo Yarışması' başladı.

Selim İleri, Özer Kızıltan, Hamdi Alkan, Faruk Teber ve Görkem Yeltan, yeni senaryolar için bu yarışmada buluşacak.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Yedirenk Sanat Vakfı Uzun Metrajlı Tematik Senaryo Yarışması yepyeni bir temayla 5 Mayıs 2014 tarihi itibariyle başladı. 5 Mayıs – 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmanın bu yıl ki teması toplumun temeline inerek modern insanlığın ıskalamaması gereken önemli bir unsur olan 'Aile ve Çocuk' olarak belirlendi.

Jürisinde Selim İleri, Hamdi Alkan, Faruk Teber, Özer Kızıltan, Görkem Yeltan, Gökhan Yorgancıgil’in bulunduğu yarışmada birinciye 30 bin, ikinciye 15 bin, üçüncüye 5 bin TL verilecek. Ön jürinin değerlendirmelerinin ardından belirlenen senaryolar ana jüri tarafından değerlendirilecek 22 Kasım'da yapılacak ödül töreniyle dereceye giren isimler ödüllendirilecek.

Yarışmanın basın lansmanı ise 10 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’de Özer Kızıltan, Faruk Teber, Görkem Yeltan ve Gökhan Yorgancıgil’in katılımlarıyla Yedirenk Sanat Vakfı’nda gerçekleşecek.

CİHAN

Yorumlar