Ünlü oyuncu Steven Seagal İstanbul’da

Hollywood’un ünlü oyuncularından Steven Seagal, konser vermek için İstanbul’a geldi. Blues tarzında yaptığı müzikleriyle hayran kitlesini genişleten Steven Seagal, yarın Türk dinleyicileriyle buluşacak. Bir içecek firması sponsorluğunda...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Steven Seagal İstanbul’da

Hollywood’un ünlü oyuncularından Steven Seagal, konser vermek için İstanbul’a geldi. Blues tarzında yaptığı müzikleriyle hayran kitlesini genişleten Steven Seagal, yarın Türk dinleyicileriyle buluşacak.

Bir içecek firması sponsorluğunda 12 kişilik ekibiyle Türkiye’ye gelen sanatçı, Atatürk Havalimanı’nda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Steven Seagal, Türkiye’ye ikinci kez geldiğini ve yeniden burada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Seagal, “Geleneksel Türk müziğini çok seviyorum. Güzel insanlar,güzel müzik, güzel kültür.“ dedi. İftar yemeğine katılacak olması ile ilgili bir soru üzerine sanatçı, bu tür organizasyonlarını desteklemeyi sevdiğini söyledi.

Steven Seagal, 16 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.30’da Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Steven Seagal, konser günü basın toplantısının ardından Beşiktaş Belediye’sinin iftar çadırına ziyarette bulunacak.

CİHAN

Yorumlar