Türkmenistan, Türk sanatçılarıyla coştu

Türk pop müziği sanatçıları; Mustafa Ceceli, Bengü ve Gülşen, Türkmenistan'da yılbaşı dolayısıyla konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Türkmenistan, Türk sanatçılarıyla coştu

Türk pop müziği sanatçıları; Mustafa Ceceli, Bengü ve Gülşen, Türkmenistan'da yılbaşı dolayısıyla konser verdi. İlk defa Türkmenistan'da hayranlarıyla buluşan sanatçılar sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Yılbaşı için Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’taki 10 bin seyirci kapasiteli Buz Köşkü’nde kurulan sahnede, Türk pop müziğinin usta sanatçıları Musfata Ceceli, Bengü ve Gülşen sevenleriyle buluştu. Türk sanatçılar, konser alanını dolduran binlerce kişiye keyifli anlar yaşattı. 2 saatten fazla süren konserde sanatçılar, seslendirdiği şarkılarıyla Buzlu Köşk’ü adeta salladı.
Performansı ile izleyicilerden bol alkış alan Türk sanatçıların, şarkılarına izleyiciler de eşlik etti. Konserin başlamasına saatler kala Türkmen vatandaşları salonu doldurdu.Buzlu Köşk’ün tribünleri kısa sürede dolarken, biletlerin de kısa bir zaman diliminde satıldığı bildirildi.
Son yıllarda Türkmenistan, Türk pop sanatçılarının en çok uğrak yeri oldu. Geçen sene yılbaşında megastar Tarkan konser vermişti. Bu sene Haziran ayında Mustafa Sandal, Murat Boz da 12 Aralık Tarafsızlık Bayramı dolayısıyla Türkmenistan’da konser vermişti.



CİHAN

Yorumlar