Türk ve Yunan sanatçılar sahneden dosluk mesajı verdi

İki yakanın sanatçılarını Bursa’da bir araya getiren ‘Türk – Yunan Dostluk Konseri’, en güzel şarkılarla tüm dünyaya dostluk ve barış mesajları verdi.    Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Türk ve Yunan sanatçılar sahneden dosluk mesajı verdi

İki yakanın sanatçılarını Bursa’da bir araya getiren ‘Türk – Yunan Dostluk Konseri’, en güzel şarkılarla tüm dünyaya dostluk ve barış mesajları verdi.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü ve Dünya Müziği Derneği tarafından gerçekleştirilen Türk-Yunan Dostluk Konseri, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu’nda özel bir programa sahne oldu. 2 yakadan şarkıların barışla can bulduğu konsere, Bursalı sanatseverler de yoğun ilgi gösterdi.

    Doç. Dr. Sezen Özeke, Levent Sezgin, Alev Çatıklar ve Elefteria Metaxa’nın şefliğinde gerçekleştirilen konserde; Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası saz ve ses sanatçıları, Dünya Müziği Derneği koroları, Yunanistan’ın Thermi Belediyesi Tagarades ve N. Raidestos koroları sahneye çıktı. Bursa’da sanatseverlerin ücretsiz olarak izlediği konser, coşkulu anlara imzasını attı.

    Konserin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan ile Muhsin Özlükurt, sanatçıları çiçek vererek tebrik etti. Sanatseverler de dostluk mesajları verilen konserde, sanatçıları alkış yağmuruna tuttu. CİHAN

Yorumlar