Sinema dünyasının ünlü isimleri Erzurum’da buluşuyor

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Kar Film Festivali 27-28 Mart tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol
Sinema dünyasının ünlü isimleri Erzurum’da buluşuyor

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Kar Film Festivali 27-28 Mart tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Vildan Atasever, Tolga Güleç, Selda Alkor, Suat Köçer, Ayhan Özen, Serkan Öztürk, Nihal Menzil, Fırat Paşayiğit, Mine Teber ve Ahmet Arıman gibi sanat ve sinema dünyasının ünlü isimleri Erzurum’a gelecek.

Yurt içinde ve yurt dışında sinema alanında eğitim gören öğrencilerin belgesel, deneysel, kurgusal ve animasyon, türlerinde hazırlamış oldukları kısa filmlerinin değerlendirilerek ödüllendirildiği festival kapsamında farklı etkinliklere de yer verilecek. Sinema alanında çalışmaları olan akademisyenler ve sektörde tecrübesi bulunan konukların da davet edildiği Kar Film Festivali kapsamında çeşitli sunumlar, söyleşiler ve film gösterimleri yer alacak.
CİHAN

Yorumlar