Russel Crowe film çekimi için tarihi Kayaköy’e geldi

Dünyaca ünlü aktör ve yönetmen Russel Crowe ‘The Water Diviner’ filminin son sahnelerinin çekimi için Muğla’nın Fethiye ilçesine geldi.

Google Haberlere Abone ol
Russel Crowe film çekimi için tarihi Kayaköy’e geldi

Dünyaca ünlü aktör ve yönetmen Russel Crowe ‘The Water Diviner’ filminin son sahnelerinin çekimi için Muğla’nın Fethiye ilçesine geldi. Crowe, 5 bin yıllık tarihe sahip Kayaköy’de son hazırlıkları inceledi.

Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünü oynadığı 'The Water Diviner'ın İstanbul çekimlerinin ardından Fethiye’ye geldi. Filmin son sahnelerinin çekileceği 5 bin yıllık Kayaköy, Crowe için film platosu haline getirildi. Ünlü yönetmen, tarihi kilise ve evlerde çekimleri tamamlanacak film için yapılan son hazırlıkları yerinde inceledi.
Korumaları eşliğinde tarihi evleri gezen ve hazırlıkları denetleyen Russel Crowe, çekim ekibinden bilgi alıp sohbet etti.

Ünlü aktörle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar ile görüntü almak isteyen gazeteciler korumalar tarafından sürekli engellendi. Crowe’un Kayaköy’de Pazartesi gününden itibaren 4 gün sürmesi beklenen çekimlere başlayacağı kaydedildi. Film çekimleri için Kayaköy’de bir restoran cast merkezi haline getirildi. Filmde rol alacak figüranlar burada fotoğraf çektirip başvuru yaptı.

Çekilecek film ilçede yaşayanları da mutlu etti. Dünyaca ünlü bir aktörü Kayaköy’de ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, doğal plato Kayaköy’ün bu şekilde tüm dünyaya tanıtılacağına inanıyor.
CİHAN

Yorumlar