Pınar Çocuk Tiyatrosu, çocuklarla buluşuyor

Pınar Çocuk Tiyatrosu, 'Süt İmparatorluğu' oyunuyla 9. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında Eskişehirli çocuklarla bir araya geliyor.    Türkiye’nin dört bir yanında 27 yılda yaklaşık 3 milyon...

Google Haberlere Abone ol
Pınar Çocuk Tiyatrosu, çocuklarla buluşuyor

Pınar Çocuk Tiyatrosu, 'Süt İmparatorluğu' oyunuyla 9. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında Eskişehirli çocuklarla bir araya geliyor.

    Türkiye’nin dört bir yanında 27 yılda yaklaşık 3 milyon çocuğu ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 23–24 Mayıs tarihlerinde Eskişehir’de 'Süt İmparatorluğu' oyununu sergileyecek. 9. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda sahnelenecek oyun, çocuklar tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek. 27 yıldır çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak ve yaratıcılıklarına destek olmak amacıyla Türkiye’yi gezen Pınar Çocuk Tiyatrosu, yaz turnesi süresince Eskişehir’de 4 oyun sergileyecek.

    Pınar Çocuk Tiyatrosu, 'Süt İmparatorluğu' oyunuyla sağlıklı olmak için iyi beslenmenin ve sütün önemini komik bir şekilde anlatırken, bir yandan da bencil olmamayı öğütlüyor. Neşeli müziklerle ve danslarla süslenen oyun, minik izleyicilerine keyifli saatler yaşatıyor.

    Yaz tatiline az kaldığı günlerde, minikler renkli karakterler ve gösterişli dekorasyon ve kostüm tasarımlarıyla keyif dolu bir oyun izleyerek, eğleniyor.

CİHAN

Yorumlar