Panzehir'in başrol oyuncusu: Film başarılı olursa daha aksiyonlusunu çekeriz

Bugün gösterime giren Panzehir filminin başrol oyuncusu Emin Boztepe, "Beklenen başarıya ulaşırsa, içerisinde daha çok aksiyon ve dövüş sanatının bulunduğu bir film daha çekmeyi düşünüyoruz.” dedi.Alper Çağlar'ın senaryosunu yazıp...

Google Haberlere Abone ol
Panzehir'in başrol oyuncusu: Film başarılı olursa daha aksiyonlusunu çekeriz

Bugün gösterime giren Panzehir filminin başrol oyuncusu Emin Boztepe, "Beklenen başarıya ulaşırsa, içerisinde daha çok aksiyon ve dövüş sanatının bulunduğu bir film daha çekmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Alper Çağlar'ın senaryosunu yazıp yönettiği filmde başrolleri Cüneyt Arkın ve Emin Boztepe`in paylaşıyor. Hayatının önemli bir kısmını Kassel'de geçiren Emin Boztepe, Cihan'a yaptığı açıklamada, bugüne dek ona yakın film ve dizi projelerinde yer aldığını söyleyen oyuncuya başrol teklifi Dağ filminin yapımcılarından Alper Çağlar'dan gelmiş. Zor ve duygu dolu bir hayat geçirdiğini anlatan Boztepe, bu anlamda filmdeki karakterle kendi hayatı arasında paralellikler olduğunu söyledi. Boztepe, “Adam öldürenlerle çok kavgam oldu. Hayatım zor geçti. O yüzden bu film üzerime dikilmiş bir elbise gibi.” dedi.

Filmde başrolü paylaştığı Cüneyt Arkın'dan da övgüyle bahseden Boztepe, “O Türkiye'nin gerçek tek starı” şeklinde konuştu. Arkın'ın filmlerinin çekildiği dönemde şartların çok ağır olduğunu hatırlatan Boztepe, bu filmlerin maddi kazanç olmadan, sadece tutku eseri çekildiğini dile getirdi. Boztepe, “Kırkıncı katta gökdelenin üzerinde yağmur yağıyor. Adam 76 yaşında ve orada 12 saat dışarıda bekliyor. Böyle bir tutku. Gözleri bir parlıyor kamera karşısında. Böyle bir adamla oynadığın için gurur duyuyorsun” diyerek ünlü aktör Arkın'ın sinemayı hala sevdiğini ve kendilerine çok destek verdiğini anlattı.

Daha önce Pusat dizisinde rol aldığına değinen ünlü dövüşçü ve aktör, dizilere sıcak bakmadığını açıkladı. Amerika ve Almanya'da işyerlerinin olduğunu, bunlara para ve vakit harcanması gerektiği için dizi işine girişmek istemediğini ifade eden Boztepe, maddi olarak cazip bir teklif ve güzel bir konu geldiği takdirde yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Boztepe, gençlere bir çağrıda bulunmayı da ihmal etmedi. Onlara sigara, alkol ve uyuşturucudan uzak kalmaları tavsiyesinde bulunan Boztepe, “Benim tek sırrım varsa, o da ilk 20 yılımda günde 8 saat spor yapmam. Bu çok önemli. İstiyorlarsa, tutku da varsa, spor yapsınlar.” dedi. CİHAN

Yorumlar