Mersin Buika'yı ağırladı

Mersin'de gerçekleştirilen 13. Uluslararası Müzik Festivali'nde İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika sahne aldı. Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde Buika, ağırlıklı olarak Haziran başında çıkardığı...

Google Haberlere Abone ol
Mersin Buika'yı ağırladı

Mersin'de gerçekleştirilen 13. Uluslararası Müzik Festivali'nde İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika sahne aldı. Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde Buika, ağırlıklı olarak Haziran başında çıkardığı yeni albümü ‘La Noche Mas Larga’da yer alan şarkılarından oluşan repertuvarını seslendirdi.

    Buika konseri, Türkiye’nin her köşesinden sanatseveri Mersin’e çekti. Konsere yaklaşık bin 500 sanatseverin yanı sıra, Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Vekili Bedrettin Gündeş, Toros Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Tayyar Şen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı da katıldı.

    Sanatseverlerin alkışları arasında sahneye çıkan Buika, Haziran ayında çıkardığı yeni albümü ‘La Noche Mas Larga’da yer alan şarkılarından oluşan repertuvarını seslendirdi. Buika’nın kendi şarkıları ile Siboney, Ne Me Quitte Pas ve Throw It Away gibi klasiklere de kendine has yorumunu katarak hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. Buika, yaklaşık 2 saat süren sahne performansı ile gecenin sonunda hayranlarının çiçek yağmuru altında sahneyi terk etti.

CİHAN

Yorumlar