Manisa Uluslararası Mesir Festivali 16-20 Nisan arasında düzenlenecek

474. Manisa Uluslararası Mesir Festivali, 16-20 Nisan 2013 arasında düzenleencek. Mesir macunu saçımı 20 Nisan’da yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Manisa Uluslararası Mesir Festivali 16-20 Nisan arasında düzenlenecek

474. Manisa Uluslararası Mesir Festivali, 16-20 Nisan 2013 arasında düzenleencek. Mesir macunu saçımı 20 Nisan’da yapılacak. Her yıl mart ayının son haftası yapılan festival, 30 Mart’taki yerel seçimler sebebiyle ertelendi.

AK Parti Yunus Emre Belediye başkan aday adayı Berk Mersinli, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tanık, geçmiş yıllara nazaran daha çok destek aldıklarını ancak yapacak daha çok iş olduğundan dolayı öncelikle desteklerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. Dernek Başkanı Tanık, “Bütün faaliyetleri, Manisa’nın menfaati için yapıyoruz. Turizm Derneği ve mesir gerçeğini hiç kimse gözardı etmemeli. Manisa kültürü ve tanıtımı adına yaptığımız sadece Mesir Festivali'nin organizasyonu değil, aynı zamanda sosyal sorumluk projelerine de önem veriyoruz. Manisa’yı tanıtma adına çok önemli beş kitap ardı ardına basıldı. Sadece kitap değil, bu ve buna benzer Manisa’nın tanıtımı adına ne yapılması gerekiyorsa hiçbir şeyden çekinmiyoruz. Manisa adına yapılan bütün faaliyetlerde, derneğimizin az veya çok katkısı var. Bunu öncelikle görev olarak addediyoruz. Kitap ve diğer sunduğumuz hizmetlerde kazanılan parayı da yine Manisa’ya hizmet olarak döndürmeye çalışıyoruz.” dedi. Mesir macunu karma töreninin 21 Mart’ta yapılacağını kaydeden Ufuk Tanık, “Valilik ve Belediye Başkanlığı ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, 30 Mart yerel seçimlerinin oluşu ve seçilen belediye başkanlarının 10 Nisan’a kadar mazbatalarını almalarının ardından 474. Uluslararası Mesir Festivali'ni, 16-20 Nisan tarihleri arasında yapacağız.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar