Le Div4s, şiddet mağdurları için İstanbul'da

Dört İtalyan sopranodan oluşan Le Div4s, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında ‘aile içi şiddete son’ kampanyası için sahneye çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Le Div4s, şiddet mağdurları için İstanbul'da

Dört İtalyan sopranodan oluşan Le Div4s, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında ‘aile içi şiddete son’ kampanyası için sahneye çıkacak. Konser gelirleri şiddet mağdurlarına aktarılacak.

Le Div4s, aile içi şiddete son kampanyasının 10.yıl etkinlikleri kapsamında, 7 Mart saat 20.30'da, İstanbul Zorlu PSM'de sahne almak üzere Almanya'dan Türkiye'ye geldi. Grup üyelerinin ‘aile içi şiddete son’ yazılı tişörtleri iydi. Klasik müzik eğitimi alan Denise, Isabella, Vittoria ve Sofia, ilk defa Andrea Bocelli eşliğinde 2008 yılında Roma'da sahneye çıktılar. Gerçekleşecek konserin tüm geliri şiddet mağdurlarına aktarılacak.

Atatürk Havalimanı’nda açıklama yapan Le Div4s üyeleri, böyle bir etkinlikte yer almaktan mutlu olduklarını söyledi. Daha önce Amerika’da kanser hastaları için konser verdiklerini aktaran Isabella, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilk kez İstanbul’da konser vereceğiz. Bir yardımımız dokunursa çok mutlu oluruz. İstanbul’a ilk kez geldik. Tarihini görmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından Le Div4s, mini bir konser verdi. CİHAN

Yorumlar