Konya Kitap Günleri'nde son iki gün

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Konya Kitap Günleri’ açıldığı 30 kasımdan bu yana geçen bir hafta boyunca onbinlerce kitapsever tarafından ziyaret edildi.

Google Haberlere Abone ol
Konya Kitap Günleri'nde son iki gün

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Konya Kitap Günleri’ açıldığı 30 kasımdan bu yana geçen bir hafta boyunca onbinlerce kitapsever tarafından ziyaret edildi. Haftaiçi olmasına rağmen her gün ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği Konya Kitap Günleri 8 Aralık akşamında sona erecek.

    Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Konya Kitap Günleri kitapseverlerden büyük ilgi görüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Zindankale Sanat Galerisi’nde düzenlenen Konya Kitap Günleri’ne Türkiye genelinden 85 yayınevi ve 100 yazarın katıldığını, etkinlik boyunca 170 imza programı, 53 söyleşi gerçekleştirileceğini dile getirdi.

    Zindankale Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen etkinliğin şehrin kültür hayatına önemli katkı sağladığını kaydeden Başkan Akyürek, tüm kitapseverleri etkinliğin son 2 gününde Konya Kitap Günleri’ne davet etti. Konya Kitap Günleri’nde bugüne kadar 120 imza programı, 36 söyleşi yapıldı.
CİHAN

Yorumlar