Kayseri’de her hafta konser ve tiyatro etkinliği var

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, Nisan ayında da tüm hızıyla devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri’de her hafta konser ve tiyatro etkinliği var

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, Nisan ayında da tüm hızıyla devam edecek. Ay boyunca her hafta 2 ayrı tiyatro ve bir konser izleyicilerle buluşacak. Ayrıca Kutlu Doğum Haftası'nda da özel bir program gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı süresince 4 ayrı konser düzenleyecek. Konserler 9 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve ilk konserde Şehir Tiyatrosu'nda 'Şan Resitali' sunulacak. Konseri verecek olan Sena Özdemir'e piyanoda Nergiz Eminova eşlik edecek. Ayın ikinci konserine ise Cengiz Özkan katılacak. Sanatçı Özkan, 12 Nisan Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde sahne alacak. 22 Nisan Salı günü ise türkülerin öykülerle sunulacağı Türk Halk Müziği Konseri yer alıyor. Nisan ayında ayrıca 26 Nisan Cumartesi günü Türk Sanat Müziği sanatçısı Elif Güreşçi de bir konser verecek.

    Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı oyuncuları tarafından sahnelenen 'Yeşil Papağan Limited', 'Maviydi Bisikletim' ve 'Ali Baba ve Kırk Haramiler' adlı oyunlar yine izleyici ile buluşacak. Ayın etkinlikleri arasında 'Aşk varmış, Aşk Yokmuş' adlı şiirsel dinleti de bulunuyor.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan ayında Kutlu Doğum Haftası'na özel bir program gerçekleştirilecek. Hafta dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak 19 Nisan Cumartesi Kayseri'ye gelecek olan Abdülkadir Şehitoğlu söyleyeceği ilahilerle gönüllere hitap edecek. CİHAN

Yorumlar