Justine Timberlake konserine yoğun ilgi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) bu akşam konser verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake için hayranları metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Yerli ve yabancı binlerce Timberlake hayranı saatler öncesinden konser alanın...

Google Haberlere Abone ol
Justine Timberlake konserine yoğun ilgi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) bu akşam konser verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake için hayranları metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Yerli ve yabancı binlerce Timberlake hayranı saatler öncesinden konser alanın doldurdu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, dünya turnesi kapsamında bu akşam İTÜ Stadyumu’nda konser verecek. Ünlü sanatçı, saat 21.00’da başlayacak konserinde Türkiye’deki ilk solo performansını gerçekleştirecek.

Justin Timberlake hayranları, konserden saatler önce İTÜ Stadyumu’na gelmeye başladı. Bilet kontrolü sırasında uzun kuyruklar oluştu. Timberlake’in, ilk kez Türkiye’ye gelmesi nedeniyle heyecanlı olduklarını belirten hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Konser için çok sayıda yabancı turistin de geldiği görüldü.

Justine Timberlake hayranı olduğunu ifade eden üniversite öğrencisi Dilay Gül ve Nisa Ünlü, dünyaca ünlü starı çok beğendiklerini ifade etti.

Sadece konseri dinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Bulgaristan’dan geldiğini söyleyen Nadia İvanova, Timberlake’nin müziğini muhteşem bulduğunu ve ünlü sanatçıya hayran olduğunu dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar