İlahiyat Fakültesi Dergisi’nin ilk sayısı çıktı

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi’nin ilk sayısı çıktı. Derginin ilk sayını çıkarmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.

Google Haberlere Abone ol
İlahiyat Fakültesi Dergisi’nin ilk sayısı çıktı

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi’nin ilk sayısı çıktı. Derginin ilk sayını çıkarmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, “Yurt dışından bir öğretim üyesi olmak üzere ülkemizin 29 farklı üniversitesinden alanında uzman öğretim üyeleri dergimizde danışmanlık görevinde bulunmaktadır.” dedi.

    Prof. Dr.Özdemir, “En büyük hedefimiz dergimizin ulusal ve uluslararası indeksler tarafından dizinlemesini sağlamaktır. Bu sayımızda 8 makaleye yer verdik. Yayımlanan makalelerin akademik camia ve araştırmacılar açısından yararlı sonuçları olacağını ifade etmek isterim. Dergimizin yayın sürecinde bize her türlü desteği veren Rektörümüze, bu sayının yayınlanmasında görev alan fakültemizin öğretim elemanlarına, üniversitemizin basın yayın görevlilerine ve matbaa çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar