‘Hey ben buradayım’ sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Üniversite öğrencilerinin sanat eserlerinden oluşan, ‘Hey ben buradayım’ sergisi Haliç Tersanesi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Çeşitli eserlerin yer aldığı sergi sanatseverlerin ilgisini bekliyor. Herhangi bir galeride sergilenmemiş yapıtlar...

Google Haberlere Abone ol
‘Hey ben buradayım’ sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Üniversite öğrencilerinin sanat eserlerinden oluşan, ‘Hey ben buradayım’ sergisi Haliç Tersanesi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Çeşitli eserlerin yer aldığı sergi sanatseverlerin ilgisini bekliyor.

Herhangi bir galeride sergilenmemiş yapıtlar ve üniversite öğrencilerinin oluşturduğu sanat eserleri Haliç Tersanesi’ndeki sergide buluştu. Sergi Koordinatörü Ilgın Deniz Akseloğlu sergiyle ilgili bilgi verdi.

İsimlerinin, ‘Hey ben buradayım’ olarak belirlemelerinde bile bir isyan ve minik bir tebessüm olduğunu ifade eden Akseloğlu, “Aslında bu başlık da bile bir görünürlük kazanma, üretimi gösterme çabası ve isteği var. Bu kadar farklı disiplinden ve yaştan insanın bir araya gelmesi de bu yüzden. Herhangi bir galeri tarafından düzenli olarak temsil edilmeyen, fakat sanat üretmek isteyen insanlar için bir görünürlük kazanması açısından 15 gün sürecek bir etkinlik. Haliç Tersanesi’nde olması çok hoşumuza gidiyor. Burayı çok seviyoruz. Ne yazık ki bu sergiden sonra burada böyle bir şey olmayacak. Bunun hem nostaljisi hem de romantizmi içerisindeyiz. Heyecanlıyız çünkü bir çoğumuz çok genç. Yeditepe ve Marmara üniversitelerinden arkadaşlarımız var. Sergi güncel sanat takipçilerine hitap ediyor.' dedi.

Bugün açılan sergi 20 Haziran’a kadar sanatseverlerin ilgisini bekliyor.

CİHAN

Yorumlar