Güney Kore dizi filmi Çin’de rekor satış yaptı

Güney Kore dizilerinin en çok izlendiği Çin’de, yeni bir romantik Kore dizisi satış rekorlarını kırdı.Tüm hakları Güney Kore’nin MBC TV kanalına ait olan ve toplam 14 bölümden oluşan ‘Seni Sevmek Kaderimmiş’ adlı dizinin her bölümü...

Google Haberlere Abone ol
Güney Kore dizi filmi Çin’de rekor satış yaptı

Güney Kore dizilerinin en çok izlendiği Çin’de, yeni bir romantik Kore dizisi satış rekorlarını kırdı.

Tüm hakları Güney Kore’nin MBC TV kanalına ait olan ve toplam 14 bölümden oluşan ‘Seni Sevmek Kaderimmiş’ adlı dizinin her bölümü şirketine 120 bin dolar kazandırıyor.

Çin’de Kore yapımı dizilere ilginin tekrar artmasına sebep olan ve popülerlikte ikinci olan ‘Yıldızlardan Gelen Sevgilim’ dizisinin ise, bölüm başına 40 bin dolar kazandığı bildirildi.

Genellikle aynı konuları farklı yönleriyle işleyen Kore dizileri, oyunculuktan ziyade güzel ve yakışıklı görünümleriyle göze çarpan kahramanlarıyla Asya toplumunun geniş halk kitlesine hitap etmeyi başarıyor.

Öte yandan, Kore dizi tarihinde ilk kez bölüm başına 120 bin dolar gibi yüksek gelir elde eden ‘Seni Sevmek Kaderimmiş’ dizinin, 2008 yılı Tayvan yapımı aynı adlı bir dizinin yeni versiyonu olduğu belirtildi. CİHAN

Yorumlar