Gökhan Özen, Adanalı hayranlarıyla buluştu

Ünlü sanatçı Gökhan Özen, 3 yıl aradan sonra çıkardığı Milyoner adlı albümünün imza günü için geldiği Adana'da hayranlarının karşısına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Özen, Adanalı hayranlarıyla buluştu

Ünlü sanatçı Gökhan Özen, 3 yıl aradan sonra çıkardığı Milyoner adlı albümünün imza günü için geldiği Adana'da hayranlarının karşısına çıktı.

Pop müziğin önemli isimlerinden Özen'in, Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen ve özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde güvenlik görevlileri geniş çaplı önlem aldı. Buz pistindeki konser alanına gelişiyle birlikte hayranları, alkışlar, ıslık sesleri ve tezahüratlarda bulunduğu Gökhan Özen, sevenleri için en güzel şarkılarını seslendirdi.

“Milyoner” adlı albümdeki çıkış parçası Budala’yı seslendirirken coşkuyu doruk noktaya ulaştıran Gökhan Özen, sesinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da sevenlerinin gönlüde adeta bir kez daha taht kurdu. İki vokalistin eşlik ettiği ünlü sanatçıyı yakından görebilmek için zaman zaman izdihama neden olan sevenleri onu yakından görebilmek için birbiriyle yarıştı.

Özen, kırmızı halının serili olduğu buz pisti alanında, hayranlarıyla buluşabilmek için güvenlik görevlilerinin tüm uyarılarına rağmen kayma riskini göze alıp, halının dışına çıkarak sevenlerinin uzattığı elleri tuttu. Büyük bir izdiham altında gerçekleşen imza gününde Özen’i görebilmek için birbiriyle yarışan hayranlarının pek çoğu gözyaşlarını tutamadı. Gökhan Özen’e albümünü imzalatma fırsatı bulamayanlar ise alışveriş merkezi görevlilerinin yardımlarıyla tişörtlerini imzalattılar.

Yaklaşık 1.5 saat süren imza günü etkinliğinin bitmesiyle alandan çıkmakta zorluk çeken Özen, “Bir sanatçı için böylesi bir sevgi gurur verici.” dedi. Güvenlik görevlilerinin el ele tutuşarak oluşturduğu koridordan geçerken hayranlarının adeta hücumuna uğrayan Gökhan Özen, acil çıkış kapısını kullanarak alışveriş merkezinden ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar