Geçmiş zamanlar sergisi İstanbul'da

Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi Tek Kubbe Salonu'nda açılacak sergi 4-7 Mart tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Google Haberlere Abone ol
Geçmiş zamanlar sergisi İstanbul'da

Avrupa Birliği Kültür Programı desteğiyle düzenlenen "Osmanlılar ve Avrupalılar: Geçmiş Zamanlar ve Olasılıklar" sergisi, İstanbul'da sanatseverlerle buluşacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'ndan (İKSV) yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği Kültür Programı'nın desteğiyle, BOZAR'ın liderliğinde yürütülen "Osmanlılar ve Avrupalılar: 500 Yıllık Kültürel İlişkiler Üstüne Düşünmek" adlı projenin İstanbul ayağı olarak gerçekleştirilecek serginin küratörlüğünü Türk sanat eleştirmeni Beral Madra üstlendi.

İKSV ve Cittadellarte-Pistoletto Foundation ortaklığında gerçekleşecek sergide Erol Eskici, Leone Contini, Eda Gecikmez, Mary Zygouri, Driant Zeneli ve Naci Güneş Güven'in çalışmaları yer alacak.

Sergi, 4-27 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi Tek Kubbe Salonu'nda ziyaret edilebilecek.

 

Yorumlar