Gangnam Style’a kardeş geliyor: Hangover

Gangnam Style şarkısı ile dünyaca ün kazanan PSY, ‘Hangover’ adlı yeni parçası ile tekrar sevenlerinin karşısına çıkacak. Güney Koreli ünlü rapçi PSY, uzunca bir aradan sonra sesliğini bozdu. Gangnam Style adlı hiti ile bir çok rekora...

Google Haberlere Abone ol
Gangnam Style’a kardeş geliyor: Hangover

Gangnam Style şarkısı ile dünyaca ün kazanan PSY, ‘Hangover’ adlı yeni parçası ile tekrar sevenlerinin karşısına çıkacak. Güney Koreli ünlü rapçi PSY, uzunca bir aradan sonra sesliğini bozdu. Gangnam Style adlı hiti ile bir çok rekora imza atan rapçi, bu kez ‘Hangover’ adlı parçası ile sahne alacak.

ABD’nin önde gelen talk showcularından Jimmy Kimmel, programında PSY’nin yeni klibinin 10 saniyesini yayınladı. Yayınlanan klipte Koreli sanatçı ABD’nin ünlü rapçilerinden Snoop Dogg ile birlikte sahnede yer alıyor.

Programda klibin yayınlandığı bölümü Youtube’a yükleyen PSY’ın prodiksüyon firması, yine tıklanma rekoru kırdı. Vidyo, yaklaşık 1 günde 900 bin tıklandı.

Güney Koreli yıldızın prodiksüyon şirketi YG Entertainment, yeni hit ‘Hangover’ın da aynen öncülleri ‘Gangnam Style’ ve ‘Gentlemen’ gibi akıllarda kalan nakaratları ve komik sahnelerin olacağını duyurdu.

CİHAN

Yorumlar