Game of Thrones Oyuncularından Büyük Jest

Kit Harington ve Emilia Clerk ,Coldplay'in Red Nose Day için hazırladığı, dünyada büyük beğeni toplayan fantastik dizinin müzikalinin adeta kurtarıcısı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Game of Thrones  Oyuncularından Büyük Jest
Kit Harington ve Emilia Clerk ,Coldplay'in Red Nose Day için hazırladığı, dünyada büyük beğeni toplayan fantastik dizinin müzikalinin adeta kurtarıcısı oldu. 
Coldplay'in solisti Chris Martin , HBO kanalının fantezi dizisiyle ilgili bir skeç için destansı  bir çalışmaya imza attılar. Skeçte ücretsiz yiyecek ile Game of Thrones oyuncularını çalışma için ikna ettiği vurgusunda bulunan Chris Martin çalışmayı Red Nose Day'e bağış toplamak ve onların çalışmalarına dikkat çekmek için hazırladığını söylüyor.

Ancak projede komik şarkı sözleri ve oyuncuların inanılmaz performanslarıyla dünyada çok büyük bir ilgi görüyor. Özellikle Emilia Clerk 'in ve John Snow karakteriyle hayranlarını ölümüyle son sezonda hayal kırıklığına uğratan Kit Harington 'ın performansı görülmeye değer.

Red Nose Day için yapılan bu tanıtıcı ve yardımlaşma platformu uzun süredir faaliyetlerini sürdürmesine rağmen bu sayede sanırım büyük bir insan kitlesine ulaşmayı becerdi.


Coldplay’in Game of Thrones eski ve şuanki  dizi oyuncularının, çalışmalarını gösteren videosu da yayınlandı. 




Yorumlar