Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği Resim Sergisi açıldı

Zonguldak'ın Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği Güldane Akbulut Atölyesi ressamları tarafından hazırlanan resim sergisi açıldı.     Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda açılan resim sergisi, ressam...

Google Haberlere Abone ol
Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği Resim Sergisi açıldı

Zonguldak'ın Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği Güldane Akbulut Atölyesi ressamları tarafından hazırlanan resim sergisi açıldı.

    Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda açılan resim sergisi, ressam Osman Zeki Oral’ın ölüm yıl dönümüne denk gelmesi sebebiyle, Oral’ın eserlerinden biri de sergilendi. Sergi açılışında bir konuşma yapan Güldane Akbulut Atölyesi eğitmeni ve sahibi Güldane Akbulut, "Sergimizin açılmasında emekleri olan çalışma arkadaşlarıma ve Erdemir'e teşekkür ediyorum.” dedi.

    Akbulut ayrıca 04 Mayıs 2014 tarihinde gözlerini yuman duayen ressam, resimde beni yönlendiren ve yetiştiren Osman Zeki Oral Hocamı anmadan geçemeyeceğim. Ben ondan aldığım resim kursları sayesinde bugün bu atölyeyi açabildim ve ressamlar yetiştirmeye başladım. Bu sergiyi bir yerde O’nun anısına da açmış oluyoruz. Osman Hocamı ölümünün 2. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz, ruhu şad olsun.” şeklinde konuştu.

    Konuşmanın ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Sanatseverler sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı. 9 Mayıs tarihine kadar Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonu'nda sergilenecek olan eserler, 10 Mayıs tarihinde Erdemir’in Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında saat 16.00’da ikinci kez açılacak.

CİHAN

Yorumlar