Emektar oyuncu film setinde rahatsızlandı, hastanede can verdi

Yeşilçam sinemasının ‘Ökkeş’ karakteriyle tanınan emektar oyuncusu Enver Dönmez, film çekimleri için gittiği Malatya’nın Pütürge ilçesinde sette rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Üç gün hastanede yatan oyuncu hayatını kaybetti....

Google Haberlere Abone ol
Emektar oyuncu film setinde rahatsızlandı, hastanede can verdi

Yeşilçam sinemasının ‘Ökkeş’ karakteriyle tanınan emektar oyuncusu Enver Dönmez, film çekimleri için gittiği Malatya’nın Pütürge ilçesinde sette rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Üç gün hastanede yatan oyuncu hayatını kaybetti.

Enver Dönmez, yönetmen Halit Sunal’ın yeni film projesi çerçevesinde Malatya’nın Doğanyol ilçesinde yapılan çekimler sırasında sette rahatsızlandı. 71 yaşındaki emektar oyuncu için Pütürge Devlet Hastanesi acil servisine bilgi verildi. 112 acil servis ekibi Dönmez’i hastaneye kaldırdı. Hastanede üç gün yatan tecrübeli oyuncu kurtarılamadı. Dönmez, oyuncu arkadaşları tarafından Pütürge Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yeşilçam sinemasında Yılmaz Güney filmlerindeki karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enver Dönmez, 500’den fazla filmde rol almıştı. Son olarak Malatya’da çekilen Işığa Yürümek filminde de rol olan Dönmez, çalışmadığı için Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda damla sakızı satmasıyla gündeme gelmişti.

Yönetmen Esat Şekeroğlu, Dönmez’in ölümüyle ilgili “Malatya da bir film çekimine gitmiş, orada rahatsızlanmış, 3 gün hastanede kalmış ve hastanede ölmüş. Yakınlarına haber verilmiş, kimse sahip çıkmamış. Malatya’nın Pütürge ilçesinde Halit Sunal'ın projesinde. Başta Halit olsun, belediye başkanı ve o yöredeki herkes ilgilenmiş. Sağ olsunlar. Ama İstanbul'da olsaydı sahipsizler mezarlığına gömülecekti. Artık Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Enver Dönmez, Pütürgelidir.” ifadeleri kullandı. CİHAN

Yorumlar