Atalay Demirci Bakülü hayranlarını güldürdü

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne alan ünlü komedyen Atalay Demirci hayranlarını gülmekten kırdı geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Atalay Demirci Bakülü hayranlarını güldürdü

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne alan ünlü komedyen Atalay Demirci hayranlarını gülmekten kırdı geçirdi.

Azerbaycan Milli Dram Tiyatrosu'nda sahneye çıkan ünlü komedyeni izlelemeye gelenler arasında; milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, büyükelçilik mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı. Geliri Otistik çocukların rehabilitasyonu için kullanılacak olan programda sahneye çıkan Demirci, yaptığı esprilerle Bakülü seyircilerinden uzun süre alkış aldı.

Atalay Demirci, Türkiye'de de sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya çalıştığını söyledi. Demirci, ''Azerbaycan'la ilk buluşmamızın otizm odaklı olması, engelli çocukların hedefinde olması, bir hayır işi olması, ayrıca beni mutlu etti.'' dedi.

Yoğun bir turne programı olduğunu belirten ünlü komedyen, ''Söz konusu ülke Azerbaycan olunca, engelliler yararına bir organizasyon olunca, biz de açıkcası pozitif ayrımcılık yaparak geldik.'' şeklinde konuştu.

Programı organize eden ve kendisinin de otizm hastası bir çocuğu olan 'Bilge ve Sağlam Gelecek' adlı sivil toplum kuruluşunun Müdürü Ayten Eynalov'da basına yaptığı açıklamada, Atalay Demirci'nin verdiği desteğe teşekkür etti. Eynalov, kurum olarak otizm hastası çocuklar ve ailelerine rehabilitasyon amaçlı destek verdiklerini açıkladı. Ayten Eynalov, ''Otizm hastası olan çocukların aileleri ve yaşadıkları problemleri gördükçe, başta otizm ve benzeri rahatsızlıklar genel anlamda engelli çocuklara destek vermeye çalışıyoruz.'' ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar