Yunan şarkıcı Remos, Bodrum'da konser verdi

- Remos: - "Bu sefer 15 Temmuz sonrasında geldim. Türk insanları için çok gururlandım çünkü içlerinde büyük bir kalp taşıdıklarını kanıtladılar. Sadece Türkiye için değil, dünya için de çok kötü anlardı"

Google Haberlere Abone ol
Yunan şarkıcı Remos, Bodrum'da konser verdi

MUĞLA (AA) - Yunanistan'ın sevilen şarkıcılarından Antonis Remos, Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser verdi.

Remos, Yalıkavak Palmarina'daki "Anjelique Bodrum" isimli mekanda sahne aldı.

Yunan şarkıcı Remos, konser öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye her geldiğinde arkadaş gibi, kardeş gibi karşılandığını söyledi.

Son 5 yılda Türkiye'de çok iyi arkadaşlıklar kurduğunu ifade eden Remos, "Bu sefer 15 Temmuz sonrasında geldim. Türk insanları için çok gururlandım çünkü içlerinde büyük bir kalp taşıdıklarını kanıtladılar. Sadece Türkiye için değil, dünya için de çok kötü anlardı. İnanıyorum ki insanlar bunun gerçek bir demokrasi olduğunu anlar." diye konuştu.

Demokrasinin kötü şeyler yapmak isteyenlere karşı ayağa kalkmak ve savaşmak olduğunu vurgulayan Remos, Türklerin silahlar karşısında yaptıklarını hayranlıkla izlediğini anlattı.

Remos, "Bu, gerçekten inanılmazdı ve o insanlar için ben çok gururluyum." ifadelerini kullandı.

- "15 Temmuz sonrasında Türklere daha çok sevgi besliyorum"

Türkiye'nin güvenli bir yer olduğuna dikkati çeken Remos, şunları kaydetti:

"Yaz mevsiminde turizme ihtiyacımız var. Bu yaz Türkiye için çok zordu fakat o süreç geçti, burası gelecek yıl yine eskisi gibi olacak. Yunanistan ve Türkiye'deki insanlara buranın çok güvenli olduğunu göstermek için buradayım. Çok dost canlısı bir ülkeye geldiğimi hissediyorum.

Türkiye'ye çok kere geldim. Bu olay olduktan sonra buradaki insanlara daha çok sevgi besliyorum."

Remos, her geçen yıl Türk dinleyicileriyle yakınlaşabilmek için daha çok aşama kaydettiğini belirterek, kendisine ihtiyacı olan insanları mutlu etmek için çabaladığını anlattı.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'i kendisine yakın gördüğüne değinen Remos, "Eski ve yeni birçok Türk sanatçıyı seviyorum. Ziynet Sali ve Nev arkadaşım. Yavaş yavaş iletişime geçerek, müziği ve arkadaşlık ilişkilerimizi geliştireceğiz." dedi.

Şarkıcı Remos, daha sonra sahne aldığı mekanda söylediği Yunanca şarkılarla kendisini dinleyen sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişiye keyifli anlar yaşattı.

Yorumlar