"Yok Artık 2" cuma günü sinemaseverlerle buluşacak

- "Komediye tam gaz devam" sloganıyla yola çıkan film, bir berber dükkanı ekseninde ilerleyen olayları konu ediniyor

Google Haberlere Abone ol
"Yok Artık 2" cuma günü sinemaseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun üstlendiği, serinin devam halkası "Yok Artık 2", cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

Bir berber dükkanı ekseninde ilerleyen olayların ele alındığı, komedi türündeki filmin basın gösterimi Özdilek AVM'de yapıldı.

Gösterim sonrası AA muhabirine filme ilişkin değerlendirmede bulunan Sinefesto Genel Yayın Yönetmeni Serkan Baştimar, filmin uzun zamandır var olan yerli komedi türündeki boşluğu doldurabileceğini söyledi.

"Yok Artık 2"nin, ilk filmin izinden gittiğini vurgulayan Baştimar, "Her biri birbirinden bağımsız ancak abartıda akraba olan öykülerin bir araya geldiği film, bu defa seyirciyi bir berber dükkanına konuk ediyor. Finali ilk filmdeki kadar zekice olmasa da yine güldürmeyi başarıyor." dedi.

Habertürk sinema yazarı Kerem Akça ise ilk filmin genel bir tatmin hissi yaratmaktan uzak olmasına karşın bazı bölümleriyle eğlenceli anlar sunduğunu dile getirdi.


- "Komediye tam gaz devam"

"Yok Artık 2" filminde, oyuncular değişince mizahın seviyesinin düştüğünü aktaran Akça, "Yanlış anlaşılmalar ve 'yok artık' dedirten anlar üzerine kurulu komedi tonunun tuttuğunu söylemek güç. İlk filmdeki Serkan Keskin, Algı Eke gibi isimler aranıyor." diye konuştu.

Senaryosunu, ilk filmde olduğu gibi karikatürist Serkan Altunigne'nin yazdığı filmin kadrosunda Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu ve Yağmur Tanrısevsin yer alıyor.

"Komediye tam gaz devam" sloganıyla yola çıkan film, Berber Adnan'ın dükkanında anlattığı hikayeleri, plaza hayatından ve profesyonel dünyadan bıkarak her şeyi geride bırakan Merve'nin, işten çıkarılacağını öğrenince eli ayağına dolaşan ve kovulmamak için umutsuzca çırpınan Aykut'un ve kızının sosyal medya hesaplarını kullanarak fenomen olmayı başaran İzzet'in başlarına gelenleri izleyiciyle buluştuyor.

Yorumlar